×

×

Webinar 'Plastic grondstoffen voor recycling in Rotterdam: Opschaling’

26 Feb 2024
Deltalinqs zet zich, als ondernemersvereniging, actief in voor het versnellen en verbinden van de circulaire kunststoffenketen binnen de Rotterdamse haven. Deltalinqs is als cluster aangesloten bij het Platform Groene Chemie, Nieuwe Economie. Op 26 februari kan deelgenomen worden aan een webinar over 'Plastic grondstoffen voor recycling in Rotterdam: Opschaling’.

Om de circulaire keten tot stand te brengen moeten er samenwerkingen ontstaan met niet alleen onze lid-bedrijven die in dit gebied zijn gevestigd, maar ook met alle stakeholders binnen de kunststoffenketen daarbuiten.

Binnen onze focus op circulaire kunststoffen hebben we in 2023 verschillende succesvolle bijeenkomsten georganiseerd, waarbij we geïnteresseerden informeren, inspireren en samenbrengen. Ook dit jaar gaan wij hiermee door en hierbij nodigen wij u graag uit voor het volgende evenement.

Op maandag 26 februari 2024 organiseren we in samenwerking met KPMG, het Havenbedrijf Rotterdam en VNCI een webinar over het recentelijk gepubliceerde onderzoek 'Plastic grondstoffen voor recycling in Nederland’ uitgevoerd door KPMG. Tijdens het webinar worden de resultaten gepresenteerd en met de gasten aan tafel besproken. Daarbij ligt de focus op de Rotterdamse haven.

Aanmelden kan via deze link.