×

×

Deelnemers

Het platform Groene chemie, nieuwe economie wil de duurzame transitie in de maakchemie versnellen. Dit kan alleen met de bedrijven die hieraan volop willen participeren en het verschil willen maken. Lees hieronder wie de deelnemers zijn en hoe uw organisatie deelnemer kan worden. Ook werken we nauw samen met een coalitie van toonaangevende chemieclusters in Nederland, de provincies en de Regionale Ontwikkelings Maatschappijen waar de clusters zich bevinden.

De deelnemende bedrijven

Vanaf 2024 kunnen deelnemers zich aansluiten bij ons platform. De eerste deelnemers zijn al nu opgenomen op deze site, klik hier voor het overzicht.

We organiseren ieder kwartaal ook bijeenkomsten voor deelnemers met werkbezoeken aan de regionale clusters, kijk voor deelname aan deze bijeenkomsten op de deze pagina.

Deelnemen als bedrijf

Wilt u meedoen als bedrijf om bij te dragen aan een groene chemie, waarin innovatieve technologieën en businessmodellen met gamechangers de kans krijgen om een nieuwe economie te realiseren. Lees dan verder wat de voordelen zijn om deelnemer te worden en hoe u deelnemer kunt worden

Coalitie van clusters en supporters

Als Groene Chemie, Nieuwe Economie zijn we gestart een coalitie van de vijf belangrijkste economische chemieclusters , overheden, financiers en belangenorganisaties. We werken nauw samen met en worden ondersteund door financiers en kennisinstellingen en de provincies Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Groningen, Friesland en Drenthe. Klik hier voor meer informatie