×

×

Update Digitale bijeenkomst Groene Chemie, Nieuwe Economie

16-11-2021

Gezien de huidige situatie rondom het Corona virus heeft het programma helaas besloten de bijeenkomst morgen niet live door te laten gaan in Driebergen. Excuses voor de late afmelding, maar gezien de omstandigheden leek ons dit de de beste oplossing.We zijn echter blij dat we u wel digitaal een update kunnen geven van het programma.

De digitale bijeenkomst zal woensdag 17 november van 14.00 uur tot 14.45 uur (vanaf 13.45 uur mogelijkheid om deel te nemen) plaats vinden.

Klik hier om deel te nemen aan de meeting

Tijdens de update zal Arnold Stokking, voorzitter van het programma Groene Chemie, Nieuwe Economie u bijpraten over de noodzaak en aanpak van het programma en de rol van de ondernemers.

Vervolgens hebben wij de ondernemers bereid gevonden om te delen wat hun bijdrage is aan de Groene Chemie en wat zij daarvoor nodig hebben.

Deze digitale bijeenkomst is een opmaat naar de bijeenkomst die hopelijk plaats gaat vinden in februari in Driebergen waar Anieke Wierenga, Alain Cracau en Reinier van de Vusse hun visie geven op de Groene Chemie, financiering en ecosystemen.