×

×

EemsdeltaVisie congres

16 Mei 2023

Op donderdag 16 mei vindt Eemsdeltavisie 2023 plaats in de evenementenhal Delfzijl. In het uitgebreide programma staan koolstof en waterstof centraal. We willen af van fossiele grondstoffen, maar hoe komen we straks aan de koolstof en waterstof als chemische bouwstenen voor waardevolle materialen?

In Noord-Nederland zijn de eerste stappen van de grondstoffentransitie al zichtbaar. Een aantal studenten brengt dit via vlogs in beeld. Ze bezoeken in het voorjaar verschillende projecten in de Eemsdelta en nemen u tijdens Eemsdeltavisie in hun vlogs mee.

Daarnaast biedt het programma talks en een debat over de kansen en uitdagingen in de grondstoffentransitie. Ook presenteren de finalisten van de verkiezing Plantmanager of the Year 2023 zich. De zaal mag meestemmen voor twintig van de honderd punten, dus zorg dat u erbij bent!

Uiteraard is er tussen de programma-onderdelen tijd om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. En aansluitend kunt u deelnemen aan het Chemport Europe Jaardiner waar ook bekend wordt gemaakt wie de Plant Manager of the Year 2023 is geworden.

Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in. Tot ziens op 16 mei in Delfzijl!