Impact van gamechangers en benodigde extra support

23-09-2024

Het platform GCNE ondersteunt baanbrekende initiatieven op het gebied van groene chemie, zodat deze kunnen opschalen naar industrieel volume. Onze steun is gericht op het verbeteren van waardeketens, financiering, beleid en community voor groene chemie.

Werk jij bij een startup, scale-up, MKB of corporate die zich bezighoudt met innovaties op het gebied van biobased materialen, recycling, CCU en proceselektrificatie? Dan wil GCNE graag jouw mening weten door het invullen van een vragenlijst (15 minuten).

Klik hier om deel te nemen aan de vragenlijst: Help us to improve the Green Chemistry Gamechangers Landscape (google.com)

Je bijdrage is voor ons van groot belang. Hoe meer informatie wij verzamelen over de huidige situatie en de belemmeringen die organisaties ervaren, hoe beter GCNE zich kan inzetten om gerichte ondersteuning te bieden. Ook als je organisatie vorig jaar heeft deelgenomen, vragen wij je vriendelijk om dit jaar opnieuw je gegevens te delen. Dit helpt ons om de voortgang en huidige obstakels beter te volgen. We waarderen je deelname enorm en willen je graag laten weten dat alle antwoorden anoniem worden verwerkt. De resultaten worden ook anoniem gepresenteerd tijdens ons netwerkevent op 7 november en worden naar de personen die de survey invullen gestuurd.

Hartelijk dank voor uw tijd en bijdrage! We hopen u ook te verwelkomen op ons event 'Transition to Circularity' op 7 november: klik hier voor meer informatie en aanmelden.